Letland

Groepsrondreizen (8)
Individuele rondreizen (3)
Single groepsreizen (1)
Over Letland
Letland is een land in Noord Europa en is onderdeel van de Baltische Staten. Het land grenst aan Estland, Litouwen, Rusland en Wit-Rusland. De hoofdstad van Letland is Riga. Riga heeft een rijke geschiedenis en is dan ook een bezienswaardigheid op zich. Wanneer je in Riga bent, breng dan ook een bezoek aan het Rundäle Paleis. Naast de hoofdstad mag een bezoek aan het Gauja Nationaal Park niet ontbreken. Dit grootste en tevens oudste park van Letland telt talloze culturele en historische monumenten, grotten en een flinke diversiteit aan flora en fauna.
Feitjes over Letland
Vlag:
Land: Letland
Hoofdstad: Riga
Munteenheid: Lats
Oppervlakte: 64.562 km²
Inwoners: 1.986.705
Werelddeel: Europa

Vergelijk 8 Letland groepsrondreizen

Sorteren op:  Populariteit   Prijs  

Djoser Groepsrondreis    8 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Tijdens deze bijzondere rondreis kom je door Litouwen, Letland en Estland. Je bezoekt onder meer de eeuwenoude steden Vilnius, het prachtige, pittoreske Riga en levendige Tallin.

€ 945.00 p.p.  Meer informatie

Djoser | Reisorganisatiescore: 7.6 (13 ervaringen) | Aangesloten bij:

Kras Groepsrondreis    11 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Vlieg/busreis Estland, Letland en Litouwen incl. ontbijt, met o.a. Riga, Tallinn, Tartu, Palanga, Kaunas, Trakai en Vilnius

€ 799.00 p.p.  Meer informatie

Kras | Reisorganisatiescore: 7.7 (49 ervaringen) | Aangesloten bij:

Djoser Groepsrondreis    18 dagen
Rusland  Estland  Letland 

Ontdek met Djoser de mooie Baltsiche Staten. Laat je verrassen door de eeuwenoude steden Vilnius, en het prachtige, pittoreske Riga. Na van de natuur genoten te hebben op het eiland Saaremaa bezoeken we nog Tallinn en het Russische Sint-Petersburg en Moskou.

€ 1545.00 p.p.  Meer informatie

Djoser | Reisorganisatiescore: 7.6 (13 ervaringen) | Aangesloten bij:

Sawadee Groepsrondreis   Estland  Letland  Litouwen 

Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten maak je binnen 16 dagen kennis met zowel de natuur als cultuur van deze drie landen, Estland, Letland en Litouwen. We brengen een bezoek aan het oudste en grootste nationale park van Estland, nemen een verfrissende duik in de zomerhoofdstad Pärnu en fietsen door het prachtige duingebied van Nida.

€ 1678.00 p.p.  Meer informatie

Sawadee | Reisorganisatiescore: 7.5 (4 ervaringen) | Aangesloten bij:

Djoser Groepsrondreis    14 dagen
Rusland  Estland  Letland 

Ontdek met Djoser de mooie Baltische Staten. Laat je verrassen door de eeuwenoude steden Vilnius en het prachtige, pittoreske Riga. Na van de natuur genoten te hebben op het eiland Saaremaa bezoeken we nog Tallinn en het Russische Sint-Petersburg.

€ 1445.00 p.p.  Meer informatie

Djoser | Reisorganisatiescore: 7.6 (13 ervaringen) | Aangesloten bij:

Shoestring Groepsrondreis    14 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Estland, Letland en Litouwen. Een flinke tijd geleden waren deze Baltische Staten amper bekend, nu zijn ze alweer jaren lid van de Europese Unie. Je reist door steden met schilderachtige middeleeuwse kernen met veel terrasjes, moderne winkelcentra en orthodoxe kerken.

€ 1549.00 p.p.  Meer informatie

Shoestring | Reisorganisatiescore: 7.9 (21 ervaringen) | Aangesloten bij:

Koning Aap Groepsrondreis    7 dagen
Estland  Letland 

In het noordoosten van Europa liggen drie sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden op rijafstand van elkaar. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds zal je je prima vermaken. Tussen alle historische bezienswaardigheden bevinden zich leuke, gezellige restaurantjes en cafétjes.

€ 695.00 p.p.  Meer informatie

Koning Aap | Reisorganisatiescore: 8.1 (15 ervaringen) | Aangesloten bij:

Koning Aap Groepsrondreis    15 dagen
Estland  Letland 

Niet zo lang geleden amper bekend, nu alweer jaren lid van de Europese Unie. We hebben het over Estland, Letland en Litouwen, ooit onderdeel van de Sovjet-Unie. Je reist door schilderachtige middeleeuwse steden met moderne winkels en orthodoxe kerken.

€ 1295.00 p.p.  Meer informatie

Koning Aap | Reisorganisatiescore: 8.1 (15 ervaringen) | Aangesloten bij:

Letland groepsrondreis specialisten

Het aanbod groepsrondreizen richting Letland is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste groepsrondreis specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.