Litouwen

Groepsrondreizen (4)
Individuele rondreizen (1)
Single groepsreizen (1)
Over Litouwen
Litouwen is een land tussen Letland, Polen en Wit-Rusland en is onderdeel van de Baltische staten. Van de drie Baltische staten is Litouwen de grootste staat.

Het toerisme in Litouwen is in opkomst. Velen brengen een bezoek aan de hoofdstad Vilnius. Met haar tientallen kerken en historische gebouwen is het is een prachtige stad om doorheen te wandelen. Daarnaast is een bezoek aan het kasteel van Trakai zeker de moeite waard. Dit kasteel is gelegen op een eiland in het Galvé-meer en is gebouwd in karakteristieke Litouwse stijl.
Feitjes over Litouwen
Vlag:
Land: Litouwen
Hoofdstad: Vilnius
Munteenheid: Iitas
Oppervlakte: 65.300 km²
Inwoners: 2.884.433
Vluchtduur: 02 uur 00 minuten
Werelddeel: Europa

Vergelijk 4 Litouwen groepsrondreizen

Sorteren op:  Populariteit   Prijs  

Djoser Groepsrondreis    8 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Tijdens deze bijzondere rondreis kom je door Litouwen, Letland en Estland. Je bezoekt onder meer de eeuwenoude steden Vilnius, het prachtige, pittoreske Riga en levendige Tallin.

€ 945.00 p.p.  Meer informatie

Djoser | Reisorganisatiescore: 7.6 (13 ervaringen) | Aangesloten bij:

Kras Groepsrondreis    11 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Vlieg/busreis Estland, Letland en Litouwen incl. ontbijt, met o.a. Riga, Tallinn, Tartu, Palanga, Kaunas, Trakai en Vilnius

€ 799.00 p.p.  Meer informatie

Kras | Reisorganisatiescore: 7.7 (49 ervaringen) | Aangesloten bij:

Sawadee Groepsrondreis   Estland  Letland  Litouwen 

Tijdens deze rondreis door de Baltische Staten maak je binnen 16 dagen kennis met zowel de natuur als cultuur van deze drie landen, Estland, Letland en Litouwen. We brengen een bezoek aan het oudste en grootste nationale park van Estland, nemen een verfrissende duik in de zomerhoofdstad Pärnu en fietsen door het prachtige duingebied van Nida.

€ 1678.00 p.p.  Meer informatie

Sawadee | Reisorganisatiescore: 7.5 (4 ervaringen) | Aangesloten bij:

Shoestring Groepsrondreis    14 dagen
Estland  Letland  Litouwen 

Estland, Letland en Litouwen. Een flinke tijd geleden waren deze Baltische Staten amper bekend, nu zijn ze alweer jaren lid van de Europese Unie. Je reist door steden met schilderachtige middeleeuwse kernen met veel terrasjes, moderne winkelcentra en orthodoxe kerken.

€ 1549.00 p.p.  Meer informatie

Shoestring | Reisorganisatiescore: 7.9 (21 ervaringen) | Aangesloten bij:

Litouwen groepsrondreis specialisten

Het aanbod groepsrondreizen richting Litouwen is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste groepsrondreis specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.