Met 333TRAVEL een rondreis maken door Cambodja?

  • Advies uit eigen ervaring
  • Veel contact met de lokale bevolking, cultuur en natuur
  • Slapen in karakteristieke en kleinschalige accommodaties
  • Flexibel en betrouwbaar op reis
333TRAVEL over haar rondreizen

Heerlijk relaxen op een prachtig strand, in het zonnetje met een briesje door de haren, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen.

Dat zijn toch wel enkele ingrediënten voor de perfecte strandvakantie. Wij houden er ook zo van en daarom hebben we enkele van de mooiste strandvakanties voor u geselecteerd op onze exotische bestemmingen. U heeft de keuze uit vele bestemmingen. Zo kunt u van een heerlijke strandvakantie genieten op Bali of op een van de eilandjes in Thailand. Maar heeft u bijvoorbeeld ook wel eens aan Dubai gedacht? Ook Amerika heeft met Florida een heerlijke strandbestemming. En dan hebben we uiteraard nog de Malediven, een van de meest romantische plekjes met schitterende bountystrandjes.

Binnen al onze prachtige bestemmingen heeft u de keuze uit verschillende stranden en uiteraard uit verschillende resorts. U kunt het zo eenvoudig of zo luxe maken als u wilt. Gaat u eerst naar het land van uw keuze en kijk dan in alle rust rond op welke exotische bestemming u zich al helemaal op het strand ziet liggen. Vervolgens kiest u het resort dat u het meeste aanspreekt. U kunt elke strandvakantie zo kant en klaar boeken, maar ook zo lang verlengen als u wilt.

Individuele rondreizen
Als reiziger stellen we steeds hogere eisen aan onze reizen. We vinden het belangrijk dat de reis goed geregeld is en dat we bijzondere avonturen meemaken.

Bij ons bent u daarom aan het goede adres. Onze individuele rondreizen zijn origineel, inspirerend en prima georganiseerd.

Onze individuele rondreizen zijn compleet verzorgd, zodat u zich op vakantie nergens meer zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten van de bestemming. Zo zijn alle vluchten en alle vervoer al inbegrepen, evenals alle hotelovernachtingen. U heeft bij deze reizen vaak de keuze uit comfortabele middenklasse of deluxe hotels. Ook alle excursies die in het programma worden genoemd, zijn inbegrepen inclusief Engelssprekende lokale gids en alle entreegelden. Tenslotte bieden bijna alle rondreizen dagelijks vertrek en zijn de meeste op dagelijkse basis te verlengen.

U vindt bij ons een zeer uitgebreid aanbod aan individuele rondreizen. Of u nu met zijn tweeën reist, met familie of met vrienden, wij bieden voor ieder wat wils. Gaat u eerst naar de bestemming van uw keuze en kijk dan in alle rust rond welke hoogtepunten u in ieder geval wilt zien en welke rondreis u het meest aanspreekt. U kunt elke rondreis zo kant en klaar boeken of wij kunnen de rondreis nog net iets meer naar uw wens aanpassen waar nodig.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis laten uitvoeren door 333TRAVEL? Deel dan je reiservaring en maak kans op een scratchmap!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering:

Over Cambodja
Vlag:
Land: Cambodja
Hoofdstad: Phnom Penh
Munteenheid: riel
Oppervlakte: 181.035 km²
Inwoners: 15.708.756
Werelddeel: Azië

Wil je gratis kans maken op het winnen van een
scratchmap door het invoeren van je reiservaring?

Ja!
(Het kost je slechts 1 minuut. Iedere maand verloten we een scratchmap onder de goedgekeurde ervaringen)
Nee.
(ik heb al een ervaring ingevoerd of ik heb al een scratchmap)