Lidl Reizen

Lidl Reizen krijgt een gemiddeld cijfer van 6. Dit cijfer is gebaseerd op 1 ervaringen die bezoekers op Dalreizen hebben geschreven. Deel ook jouw ervaring en help anderen een keuze maken.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis laten uitvoeren door Lidl Reizen? Deel dan je reiservaring en maak kans op een scratchmap!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering:

Ervaringen van anderen

| Rondreis | Zuid-Afrika | Algemene beoordeling: 6 , Reis gemaakt in oktober 2016

pracht reis, maar lees je van te voren in en begrijp dat je meer als 6000 km in de bus zit! tot onze spijt geen Nederlands sprekende gids welke zich niet had in gelezen.We reden dus vaak (veel) te veel kilometers.Jammer genoeg daardoor 1 hoogte punt niet gedaan (boottocht naar de popa watervallen) wij hadden het geluk dat meerdere uit ons gezelschap al eens in Zuid Afrika waren geweest en ons op verschillende leuke cq. mooie plekjes hebben gewezen. ondanks een zeer slechte reisleider een pracht van een herinnering...lees meer

Lees meer ervaringen »
Over Lidl Reizen

Lidl reizen biedt een breed scala aan reismogelijkheden, van aantrekkelijke stedentrips en familiereizen tot welnessarrangementen, pakketreizen naar talrijke bestemmingen.

Laat u door lastminutevakanties inspireren en vind de perfecte reis die volledig op uw wensen is afgestemd, of boek uw all-inclusive vakantie naar de Caraïben of Turkije. Naast een relaxerende vakantie op het zandstrand van de Malediven vindt u bij Lidl reizen ook fantastische aanbiedingen voor een korte vakantie of een weekendtrip.
Lees de complete beschrijving »

Wil je gratis kans maken op het winnen van een
scratchmap door het invoeren van je reiservaring?

Ja!
(Het kost je slechts 1 minuut. Iedere maand verloten we een scratchmap onder de goedgekeurde ervaringen)
Nee.
(ik heb al een ervaring ingevoerd of ik heb al een scratchmap)