Met Stip Reizen een cruise maken door Italië?

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Veelzijdig en verrassend aanbod
  • Gemakkelijk & eenvoudig boeken
Stip Reizen over haar cruises

Stip Reizen biedt scherpe cruise aanbiedingen, waarbij u de keuze heeft uit diverse vaarroutes. Snuffel door ons aanbod en u zult zien dat uw droomcruise er tussen zit. Wordt het een cruise Dubai naar het mystieke Midden-Oosten, ervaart u het aangename Mediterrane klimaat tijdens een cruise Middellandse Zee of aanschouwt u de ongerepte natuur met een cruise Noorse fjorden? Ongetwijfeld zult u terugkijken op een onvergetelijke cruise ervaring boordevol fascinerende bestemmingen, cultuur en historie, prachtig natuurschoon en shopping.

Overweegt u een cruisevakantie, dan kiest u voor een ideale manier van reizen. Niets voor niets wordt het maken van cruises steeds populairder, want in een relatief kort tijdsbestek maakt u kennis met een hoop bestemmingen. Het cruiseschip vaart veelal ’s nachts zodat u iedere ochtend uw ogen open doet met een wisselend uitzicht. U haalt dus het meeste uit uw vakantie en hoeft maar 1x de koffers uit te pakken.

Gedurende de cruise verblijft u in een comfortabele hut. De cruise rederij bepaalt de ligging van uw binnenhut, buitenhut of buitenhut met balkon. Aan boord van het cruiseschip zal snel duidelijk worden dat vervelen voor zowel jong als oud geen optie is. Maak kennis met culinaire hoogstandjes en, indien aanwezig, kunt u een duik nemen in het zwembad, een wervelende theatershow bijwonen of rust en ontspanning opzoeken in de spa.

De Italië reizen van Stip Reizen krijgen een gemiddeld cijfer van 6. Dit cijfer is gebaseerd op 1 ervaringen die bezoekers op Dalreizen hebben geschreven. Deel ook jouw ervaring en help anderen een keuze maken.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis laten uitvoeren door Stip Reizen? Deel dan je reiservaring en maak kans op een scratchmap!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering:

Ervaringen van anderen

| Cruise | Italië | Algemene beoordeling: 6 , Reis gemaakt in september 2015

We vertrokken vanuit Amsterdam dat was erg prettig. Op de 2e dag werden we s ochtends om 7 uur wakker geschud door een flink lawaai. Daarnaast bleek de hut maar gedeeltelijk of helemaal niet schoongemaakt te zijn. Doucheruimte was nog helemaal nat, wat betekende kans op uitglijden. Het wegvegen van het water was niet eenvoudig. Ook werd de tv pas na 2 dagen verholpen. Ontbijt, lunch en diner waren wel in orde...lees meer

Lees meer ervaringen »
Over Italië
Vlag:
Land: Italië
Hoofdstad: Rome
Munteenheid: Euro
Oppervlakte: 301.339 km²
Inwoners: 61.855.120
Vluchtduur: 01 uur 55 minuten
Werelddeel: Europa

Video impressie
Bestemmingen van Stip Reizen

Wil je gratis kans maken op het winnen van een
scratchmap door het invoeren van je reiservaring?

Ja!
(Het kost je slechts 1 minuut. Iedere maand verloten we een scratchmap onder de goedgekeurde ervaringen)
Nee.
(ik heb al een ervaring ingevoerd of ik heb al een scratchmap)