Unico Travel

Unico Travel krijgt een gemiddeld cijfer van 10. Dit cijfer is gebaseerd op 1 ervaringen die bezoekers op Dalreizen hebben geschreven. Deel ook jouw ervaring en help anderen een keuze maken.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis laten uitvoeren door Unico Travel? Deel dan je reiservaring en maak kans op een scratchmap!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering:

Ervaringen van anderen

| Rondreis | Costa Rica | Algemene beoordeling: 10 , Reis gemaakt in juni 2016

Op de vakantie beurs kwamen we in kontakt met Barbara van Unico Travel voor een reis naar Costa Rica. Door de open en enthousiaste manier van informatie geven waren we al snel geboeid en maakten we een vervolgafspraak. Niet lang erna had Barbara een reis op maat voor ons(mijn man, ikzelf en onze dochtet van 15) gemaakt wat aan onze wensen voldeed. Het werd een rondreis van drie weken door Costa Rica en Nicaragua. Het was een hele bijzondere ervaring en we hebben genoten van de eerste tot de laatste dag van de mooie natuur, vogels, dieren en de mensen. De lodges waren op hele mooie locaties. We verbleven er voor 1 tot 3 nachten en trokken dan weer verder per boot, bus, auto of taxi. We gingen als het ware mee in het leven van de bevolking. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zomaar wat ervaringen: Op zoek gaan per bootje naar krokodillen bij Tortuquero in een rivier en dan dolfijnen tegenkomen die met de boot meezwemmen. Bij het zwembad s'avonds genieten van het geluid van de kikkers terwijl de wasberen langs je heen lopen. Wakker worden van brullende apen en het geluid van heel veel verschillende vogels. Barbara bedankt voor het samenstellen van deze bijzondere reis. ..lees meer

Lees meer ervaringen »
Over Unico Travel

Unico Travel is dé reisorganisatie waar uw wensen en de kennis van Unico Travel de basis vormen voor een onvergetelijke reiservaring. Laat u inspireren door de voorbeeldreizen of geef uw wensen door en laat u verrassen met een reisvoorstel. Door uitstekende kennis en jarenlange ervaring in Latijns-Amerika kan Unico Travel uw wensen vertalen in concrete vakantieplannen. Bij Unico Travel kunt u terecht voor uw individuele rondreizen naar Costa Rica, Panama, Nicaragua, Belize, El Salvador en Mexico, of een combinatie van enkele landen. Lees de complete beschrijving »

Wil je gratis kans maken op het winnen van een
scratchmap door het invoeren van je reiservaring?

Ja!
(Het kost je slechts 1 minuut. Iedere maand verloten we een scratchmap onder de goedgekeurde ervaringen)
Nee.
(ik heb al een ervaring ingevoerd of ik heb al een scratchmap)