Rondreis Bhutan

Impressie van Bhutan
Video: Djoser

Er zijn 9 rondreizen door Bhutan. Hoe wil jij Bhutan ontdekken?
Feitjes over Bhutan

Vlag:
Land: Bhutan

De top 5 rondreizen van onze reizigers

Bhutan specialisten

Het aanbod richting Bhutan is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.

Activiteiten Bhutan

Hieronder vind je 2 leuke en creatieve activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je reis in Bhutan.

Met links het afwisselende Nepal en rechts het ongerepte Bhutan ligt Darjeeling verscholen tussen de witte bergpieken. Het koele Darjeeling is een Indiase stad met een Nepalees tintje en een toevluchtsoord voor Indiërs die verkoeling zoeken. Deze streek is nog niet zo ontdekt door de grote toeristenstromen.De stad is omgeven door weelderige theeplantages, de vrouwen dragen kleurrijke saris en grote manden op hun rug bij het plukken van de thee. Drink een kopje thee, maak een wandeling door de theevelden en tempels en rijd met de Toy Train door de bergen. Dit is een verfrissende halte op je reis door de Himalaya-regio.
Een van de verborgen paradijsjes van Bhutan. De Haa vallei is pas sinds 2001 opengesteld voor toeristen. Vooral de verlatenheid en de weelderige natuur is waar je hiervoor komt. Je wandelt met zoemende bijen,  door zeeën van paarse primulas, naar het dorpje Haa. De meeste organisaties bieden dit slechts aan als een dagtocht. Wij regelen een nachtje bij een gastvrije familie, zodat je er ook echt even bent.

Regelen voor je vertrek

Bagage
Koop bij Bagageonline je koffer of reistas voor je reis naar Bhutan.

Pak € 5,- korting bij Bagageonline met onze unieke couponcode: 'DAL5'. (Geldig in februari 2018. Couponcode geldig op alle artikelen op de website van Bagageonline.)
Voor Bhutan is het verstandig om vooraf een creditcard te regelen. Worldcard is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

Goedkoop vliegen naar Bhutan? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders op Skyscanner.
Ontdek de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden in Bhutan met de Lonely Planet.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis gemaakt met een reisorganisatie? Help anderen en plaats jouw ervaring op Dalreizen!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering: