Rondreis Iran

Impressie van Iran
Video: Koning Aap

Er zijn 13 rondreizen door Iran. Hoe wil jij Iran ontdekken?
Feitjes over Iran

Vlag:
Land: Iran

De top 5 rondreizen van onze reizigers

Iran specialisten

Het aanbod richting Iran is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.

Activiteiten Iran

Hieronder vind je 3 leuke en creatieve activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je reis in Iran.

Met deze bouwsteen ervaar je de pure wildernis van Ecuador. Ver van de bewoonde wereld land je vliegtuig in hartje Amazone. Alleen met een motorkano is je ecolodge diep in de jungle te bereiken. Samen met je lokale gids trek je de Amazone in en leert hij je piranha vissen, mieren van een stokje te eten en stelt hij je voor aan het hoofd van de plaatselijke stam. Nergens anders in Ecuador beleef je de jungle zo intens en kun je zoveel wilde dieren bij elkaar zien: apen, kaaimannen, anacondas, honderden soorten tropische vogels en met een beetje geluk ook de zeldzame roze dolfijn in het wild.
Neem je in je Brazilië reis ook de groene longen van de wereld op, dan verblijf je een paar dagen aan een rivier midden in het oerwoud. Op een paar uur varen van Manaus hoor je geen stads- of ander lawaai, alleen de junglegeluiden.Je overnacht in een kleinschalige lodge met veel “regenwoudgevoel”, toch de reden dat je er heen gaat. Overdag maak je een trekking door het oerwoud, ga je piranha vissen, of bezoek je een indianendorp. Als de zon ondergaat, zie je vanuit je hangmat krijsende aras overvliegen. En als het donker is, ga je het water weer op, op zoek naar kaaimannen.
Een romantisch en avontuurlijk alternatief voor een verblijf in een jungle lodge rond Manaus is een boottrip over de Amazone. Hoewel je hut - voor een schip - comfortabel is (met airco en douche/toilet), is er aan boord maar beperkt ruimte en blijft het weer natuurlijk een onvoorspelbare factor.Net als bij de bouwsteen Kanos en kaaimannen maak je een jungle trekking, ga je piranha vissen, of leer je kanoën in een uitgeholde boomstam. Maar doordat je je blijft verplaatsen, is de omgeving afwisselender en ervaar je hoe groot en uitgestrekt de Amazone wel niet is.

Regelen voor je vertrek

Bagage
Koop bij Bagageonline je koffer of reistas voor je reis naar Iran.

Pak € 5,- korting bij Bagageonline met onze unieke couponcode: 'DAL5'. (Geldig in februari 2018. Couponcode geldig op alle artikelen op de website van Bagageonline.)
Voor Iran is het verstandig om vooraf een creditcard te regelen. Worldcard is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

Goedkoop vliegen naar Iran? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders op Skyscanner.
Ontdek de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden in Iran met de Lonely Planet.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis gemaakt met een reisorganisatie? Help anderen en plaats jouw ervaring op Dalreizen!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering: