Rondreis Myanmar

Impressie van Myanmar
Video: Riksja Travel

Myanmar, het vroegere Birma! Een land met een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen. Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! Bezoek de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer of breng een bezoek aan de minder bekende gebieden zoals Bago en Monywa. Je zult in ieder geval geraakt worden door de opvallend vriendelijke bevolking.

~ Koning Aap Er zijn 41 rondreizen door Myanmar. Hoe wil jij Myanmar ontdekken?
Feitjes over Myanmar

Vlag:
Land: Myanmar

De top 5 rondreizen van onze reizigers

Myanmar specialisten

Het aanbod richting Myanmar is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.

Activiteiten Myanmar

Hieronder vind je 2 leuke en creatieve activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je reis in Myanmar.

Ontdek het noorden van Thailand per auto. Wij regelen je huurauto met routebeschrijving en GPS en boeken onderweg simpele maar sfeervolle hotels. Over landelijke wegen rijd je naar de grensstreek met Myanmar en Laos, waar verschillende minderheden wonen met hun eigen cultuur en gebruiken. Verken grotten, zoek verkoeling in een waterval en maak een foto bij de Gouden Driehoek voor de thuisblijvers. In de informatie die je meekrijgt staan ideeën voor leuke uitstapjes en excursies onderweg.
Bezoek in 7 dagen het bijzondere Myanmar met deze korte rondreis. Ontdek de koningssteden Amarapura en Sagaing in de buurt van kloosterstad Mandalay, fiets over de tempelvlakte Bagan en spot beenroeiers op Inle Lake.Wij regelen een lokale gids waarmee je in Mandalay je langs de koningssteden  reist en op Inle Lake vaart langs de beenroeiers en vissersdorpjes op palen. Je verblijft in een gezellig familiepension in Mandalay, een kleurrijke lodge met zwembad in Bagan en in het levendige Nyaung Shwe vlakbij Inle Lake.

Regelen voor je vertrek

Bagage
Koop bij Bagageonline je koffer of reistas voor je reis naar Myanmar.

Pak € 5,- korting bij Bagageonline met onze unieke couponcode: 'DAL5'. (Geldig in februari 2018. Couponcode geldig op alle artikelen op de website van Bagageonline.)
Voor Myanmar is het verstandig om vooraf een creditcard te regelen. Worldcard is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

Goedkoop vliegen naar Myanmar? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders op Skyscanner.
Ontdek de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden in Myanmar met de Lonely Planet.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis gemaakt met een reisorganisatie? Help anderen en plaats jouw ervaring op Dalreizen!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering: