Rondreis Singapore

Impressie van Singapore
Video:

Er zijn 10 rondreizen door Singapore. Hoe wil jij Singapore ontdekken?
Feitjes over Singapore

Vlag:
Land: Singapore

De top 5 rondreizen van onze reizigers

Singapore specialisten

Het aanbod richting Singapore is vrij groot. Om je te helpen hebben we de beste specialisten voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze kunt maken voordat je gaat boeken.

Activiteiten Singapore

Hieronder vind je 2 leuke en creatieve activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je reis in Singapore.

Verleg je grenzen en combineer Maleisië met het moderne buurland Singapore. Deze stadstaat heeft voor ieder wat wils: hippe warenhuizen, een torenhoge skyline, stranden en pretparken. We kunnen een vlucht voor je regelen die aankomt of vertrekt vanuit Singapore. De transfer vanaf de luchthaven wordt voor je geregeld. Je hebt de keus uit twee verschillende hotels, die beide passen bij de sfeer van de stad. Tijdens een stadswandeling leer je het Singapore achter de wolkenkrabbers kennen. Vanuit Singapore reis je makkelijk per trein of bus de grens over naar West-Maleisië.
Als je richting het zuidoosten van Maleisië reist, dan is Pulau Tioman een bezoekje waard. Het is een prachtig groen eiland met verschillende stranden die per watertaxi te bereiken zijn. Ondanks zijn bekendheid, ook onder de locals, heeft het zn charme van een typisch tropisch eiland bewaard. Het ligt een beetje in een uithoek, maar je kunt er direct heen vliegen vanaf Kuala Lumpur of Singapore. Op Tioman zal het je aan niets ontbreken en kun je van alles ondernemen. Van duik- en snorkeltrips tot aan jungletochten en het bezoeken van kleine vissersdorpjes. Van mei t/m september stranden er schildpadden om eieren te leggen met wat geluk kun je dit zelf meemaken

Regelen voor je vertrek

Bagage
Koop bij Bagageonline je koffer of reistas voor je reis naar Singapore.

Pak € 5,- korting bij Bagageonline met onze unieke couponcode: 'DAL5'. (Geldig in februari 2018. Couponcode geldig op alle artikelen op de website van Bagageonline.)
Voor Singapore is het verstandig om vooraf een creditcard te regelen. Worldcard is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

Goedkoop vliegen naar Singapore? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders op Skyscanner.
Ontdek de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden in Singapore met de Lonely Planet.

Schrijf een beoordeling

Heb jij een reis gemaakt met een reisorganisatie? Help anderen en plaats jouw ervaring op Dalreizen!

Iedere maand verloten we een scratchmap onder de bezoekers die een ervaring hebben ingevoerd.

Jouw waardering: