Disclaimer

Alle teksten op deze website zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er een tikfout is gemaakt, een foutje ingeslopen of dat de informatie niet meer geheel accuraat is. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Mocht u van mening zijn dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, gelieve ons via het contactformulier op de hoogte stellen zodat we de teksten waar nodig aan kunnen passen.

Auteursrecht
Alle teksten op deze website vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciële doeleinden, of maximaal 12 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.

Privacy
Dalreizen neemt uw privacy zeer serieus. We doen er alles aan om de gegevens op onze website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacy voor meer informatie over het gebruik van deze website en hoe we met uw gegevens omgaan.